Механіко-технологічний технікум
Одеської національної академії харчових технологій

МЕХАНІКО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ТЕХНІКУМ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Проводить підготовку фахівців з вищою освітою за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста за спеціальностями, відповідно до ліцензії в межах ліцензованого обсягу:

Спеціальність: «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

Освітня програма: «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва»;

Спеціальність: «Галузеве машинобудування»

Освітня програма: «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»;

Спеціальність: «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

Освітня програма: «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»;

Спеціальність: «Харчові технології»

Освітня програма: «Зберігання і переробка зерна»;

Освітня програма: «Бродильне виробництво і виноробство»;

Освітня програма: «Зберігання, консервування та переробка м’яса»;

Освітня програма: «Зберігання, консервування та переробка молока».

 

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ

на денну форму навчання:

на основі базової загальної середньої освіти (випускники 9 класів) з 1 липня 2017р.;

на основі повної загальної середньої освіти (випускники 11 класів) з 29 червня (реєстрація електронних кабінетів), з 12 липня 2017р. (в паперовій формі);

на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника (випускники училищ) з 1 липня 2017р.

на заочну форму навчання:

на основі повної загальної середньої освіти (випускники 11 класів) з 29 липня 2017р.;

на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника (випускники училищ) з 7 липня 2017р.

 

Вступні іспити:

на основі базової загальної середньої освіти (випускники 9 класів)- з української мови (диктант) та математики;

на основі повної загальної середньої освіти (випускники 11 класів) конкурс двух сертифікатів: 1) з української мови; 2) з математики або біології (історії України) на вибір абітурієнта;

на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника (випускники училищ) – іспит з української мови та фахове вступне випробування;

на основі здобутого такого ж освітньо-кваліфікаційного рівня чи ступені вищої освіти — фахове вступне випробування.

 

Строки навчання:

на базі 9 класів для направлення Харчова промисловість - 3 роки 6 місяців, для інших - 3 роки 10 місяців.

на базі 11 класів для направлення Харчова промисловість - 2 роки 6 місяців, для інших - 2 роки 10 місяців.

 

 Юнакам на період навчання надається відстрочка від служби в армії.

 На заочному відділенні є бюджетні місця.

 В технікумі реалізовано інтегрований навчальний процес з Одеською національною академією харчових технологій (ОНАХТ), випускники технікуму мають можливість продовжити навчання в ОНАХТ з зарахуванням на третій курс.

Прийом в технікум здійснюється в основному на базі 9 класів та училищ, на базі 11 класів для поповнення навчальних груп. Більше 60% студентів навчаються на бюджеті. Конкурс на місця держзамовлення в середньому 1,5-2 людини на місце.

Всі приїжджі студенти забезпечуються житлом в гуртожитку, який знаходиться біля навчального корпусу. Також до послуг студентів санаторій-профілакторій ОНАХТ та спортивно-оздоровчі табори для відпочинку на березі Чорного моря та річки Південний Буг.

 

            БІЛЬШ ДЕТАЛЬНІШУ ІНФОРМАЦІЮ ДИВИТЬСЯ В ПРАВИЛАХ ПРИЙОМУ

^ Вгору ^