Механіко-технологічний фаховий коледж
Одеського національного технологічного університету

ukru

   За допомогою платформи Zoom  8 квітня 2021 року відбулась відкрита лекція магістра ОНАХТ Костової Ірини Іванівни на тему: «Властивості та перспективи використання плівчастих культур».

   На лекції були присутні студенти 2 і 3 курсів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Зберігання і переробка зерна», викладачі циклової комісії спеціальних технологічних дисциплін.

   Ірина Іванівна навела багато матеріалу стосовно історії полби, її походження і появі в Україні. Наведені   характеристики харчової цінності спельти, технологічних властивостей, цінність такої культури для здорового харчування людей різного віку.

   Студенти 3 курсу зацікавились застосуванням спельти для збалансованого харчування людей, використанням її у щоденному житті.

   Дякуємо Ірині Костовій за цікаво проведену лекцію!!!

f1 f2 f3 f4

^ Вгору ^