Механіко-технологічний фаховий коледж
Одеського національного технологічного університету

ukru

   У професійному онлайн-конкурсі «Безпечність харчових продуктів», який відбувся 13 квітня 2022 року за допомогою платформи ZOOM серед студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Зберігання і переробка зерна» розглядались питання якості і безпечності харчування в сучасних умовах, здорового та збалансованого харчування. Учасники конкурсу вирішували завдання на знання продукції, уміння вирішувати питання збалансованого харчування, розкривали секрети і знання «домашнього кухаря». Журі визначила найкращих у конкурсі, їх активність і знання зі спеціальності, практичні навички і уміння. Переможцями конкурсу стали студенти 3 курсу групи 3Тз-19 Топоркова Дарина, Вербецька Тетяна, Прутіян Світлана, Панікарська Дарина.
   Ми бажаємо Вам здорового, повноцінного та збалансованого життя!
   Нехай Ваше щастя буде таким же багатим, як перша страва, удача – такою ж смачною, як друга страва, а любов – солодкою, як десерт.

i1 i2 i3

^ Вгору ^