Механіко-технологічний фаховий коледж
Одеського національного технологічного університету

ukru

 

12 квітня в Міжнародний день космонавтики перед студентами МТТ ОНАПТ привітно відкрив свої двері музей космонавтики та авіації в таборі «Зоряний» при УДЦ «Молода гвардія». В назначену годину нас зустріли привітні гіди із табору «Зоряний». По дорозі до музею нам провели дуже пізнавальну екскурсію про історію та досягнення УДЦ «Молода гвардія».

Музей космонавтики та авіації відкрив нам космос, а гід подарував незабутнє відчуття невагомості. Очі студентів розбігалися між стендами з космічними кораблями і літаками та яскравими супутниками, ракетами та станціями. Наш гід відкривав перед нами нові простори космосу та занурював нас до цікавих глибин з історії кораблебудування, супутників та космічних станцій. Перед нами відкилась історія життя та тяжкої праці над собою та над своїми мріями та страхами таких великих постатей -
Ю.О. Гагаріна, С.П. Королева, В. Терешкової, Ю.В. Кондратюка, О.А.Леонова та Л. Каденюка і т д .

По завершенню розповіді, нам випала унікальна можливість приміряти спорядження пілота та космонавта і шоломи пілотів бомбардувальників, що по-дарувало студентам незабутнє враження.

Час на екскурсії промайнув як одна хвилина, а в дущі жевріють зорі знання та впевненість, що ніколи не треба полишати свої спроби втілювати мрії в життя!

Ми вдячні за гостинність, привітність та співпрацю директору табору «Зоря-ний» Аністратовій Любомирі Йосипівні та заступнику генерального директора з виховної роботи УДЦ «Молода гвардія» Бездень Василю Максимовичу.

dk1 dk2 dk3

 dk5 dk4 dk6

dk7 dk8 dk9

 

 

 

 

 

^ Вгору ^